17.9.11

hair style of the wedding





This the hair bun i used for the wedding. I prefered 1930-40's style because it was suitable with my bowl gown. I'm gonna show you my bowl gown soon :)
Now i'm going to buy a gift for my friend who will celebrate her birthday tonight.After shopping, i will get prepared for the party.


Stay With Love ; Nazlı

8 yorum:

  1. en begendiğim modellerden biri bu sacta,çok asil duruyor ve sana da çok yakışmış ;)

    YanıtlaSil
  2. Guzel bir topuz, orgulu gibi ve hafif loose, orijinal. Ama acik sac sana cok yakisiyor, topuz yasi baya buyultuyor. Gown ini cok merak ettim, bekliyorum : ) Aksama iyi eglenceler.

    YanıtlaSil
  3. Pernille, thanks a lot :)

    Nakedqueen. çok teşekkürler canımü

    Aylin, evet canım topuz yaşı baya büyütüyo ama bazı zamanlarda yaptırmak gerekio :) çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle polemik yaratmak için söylemiyorum ama saçın yaşı büyütmesi olayına katılmıyorum. Böyle ortamlarda insan kendini belli bir temanın içinde görmek istiyor. Mesela Nazlı'nın seçtiği gibi 30 lu 40 lı yıllar... Daha çılgın olmak isteyebilirdi. Elbise ve diğer detaylar saçı kaldırıyorsa yani kişi aynaya baktığında kendinden memnunsa yaşın büyümesi ya da küçülmesi sorun olmamalı :)

    Çok uzattım ama ben beğendim.

    YanıtlaSil
  5. ayy ne yalan söleyim çok merak etmiştim tatlım saçının arka tarafını inan çok yakışmış harika durmuş hafif salık ve trend:)

    YanıtlaSil
  6. adsız, düğünün yapıldığı yalının bahçesine girdiğimde herkes saçımın elbisemle çok uyumlu olduğunu , oluşturduğum konseptin de (saç, makyaj) diğer herkesten farklı olduğunu söylemişlerdi.içimden geldiği gibi yaptırıyorum ve aynaya baktığımda mutlu oluyorum , teşekkürler =))

    ozlema, çok teşekkürler canım :))

    YanıtlaSil
  7. cok ama cok hos! yuzunede cok yakismis!
    http://maffionista.blogspot.com/

    YanıtlaSil