17.4.11

new in, today's shopping






Brown and Red skirts

Cardigan
Today was almost shopping day for me, i was in Zara for 3 hours . i bought a lot of clothes most of them for summer. A few days ago I wore a brown leather skirt , i found the red one same as it.You can see above, red one also really nice to combine with any t-shirth, nowadays i'm addicted to leather clothes. Blue-white striped dress is to wear in beaches in summer. Com'on summer com'on, everyone is waiting for you, hurry up :))


Stay With Love ; Nazlı


Saatlerce Zara'da kıyafet denemektense,bugünü evde dinlenerek geçirmeyi yeğlerdim :)
Gezerken görünce duramadım tabi yaz için bi kaç bişey aldım bi de pançoya benzer bi hırka aldım ki çok kullanışlı olabileceğini düşünüyorum. Geçenlerde kahverengi deri bi etek giymiştim Cem Yılmaz'a giderken, çok severek almıştım bugün onun kırmızısını gördüm şaka gibi askıdan bana bakıyodu ahahha acayip mutlu oldum ve eteğe sarıldım resmen, zaten şu aralar deri olan herşeye bayılıyorum :)) yaz da bir an evvel gelse iyi olcak, havaların ısınamaması aldıklarımın dolapta durmasına neden oluyo :)
Off daha yarın için yazmam gereken bi kimya lab raporum var, öyle bütün gün gezmesi değil bu yorgunlukla ohohohooooooo... sevgiyle kalın ;  Nazlı.

5 yorum:

  1. hepsi çok guzel, beyaz kazak harika.

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. süper bi gün olmuş:)etekler ve beyaz sweat süper!


    http://nakedqueen.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Nazlıcık, bu giysilerle fotoğraf çekilip koyacak mısın bloğuna? -sondan 2. resimdekiyle bi foto çekilmeni genel anlamda istiyoruz. -evet! :)

    YanıtlaSil
  4. I love your new sweater ;)

    http://sayyoudontloveme.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. hımmm bilemiyorum eğer bi yerde giyersem o günün outfit i olarak koyabilirm, ama kırmızı etek çok tatlı diil miiii :) yorumlarınız için çok teşekkür ederim :) sevgiyle kalın, Nazlı.

    thanks for your comment :) stay lovely.

    YanıtlaSil