13.10.11

When the sun goes down in St.Petersburg


Have you ever heard how much beautiful St.Petersburg is when the sun goes down.Big shining streets are worth to be seen at night, definitely. After the dinner in Troika Restaurant , i'm  in Nevsky Street which is the most famous and the biggest one.

I've just come back from fitness center. Now, having a rest with Pamuş.

Stay With Love ; Nazlı

10 yorum:

  1. şort& çorap& botlar ; çooook güzel ;)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler nakedqueen :))

    thanks thanks thanks :))

    YanıtlaSil
  3. CANIM ÇOK TATLISIN ÇOK HOŞ BİR KOMBİN OLMUŞ....;)
    BANA DA GELLL;)
    http://editorist1783.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. ya ya yaaa ben burada 1 ay yaşadım!!!çok sevmiştim bu şehriii şimdi görünce fotoğrafları bir tuhaf oldum mutlu oldum:)kaldığım otel de direk nevsky prospectte zaranın karşısındaki sokaktaydı hatta her akşam iş çıkışı burada yürüyüp o enfes sushilerden yiyodumm:)bak nası özendim şuan ya:)bu arada blogunu yeni keşfettim takipteyimmm:)

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim esra :))

    gizzy, herşey çok güzeldi tek sorun bi magazayı gördüğümüz zaman ertesi gün tekrar bulmak için ismini okuyamamız oldu :D HAHA harfleri dışında herşey mükemmeldi ! yorumun için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. Ne guzel bir tatil olmus. Cok istiyorum bu sehri gormek, cidden karanlik sari isikli islak sokaklar cok estetik ve romantik. Kombinlerin de her zamanki gibi rocker chic, saclar makyaj super :)

    YanıtlaSil
  7. hahha çok teşekkürler Aylincim :)

    YanıtlaSil
  8. En çok gitmek istediğim şehirlerden biri ama beyaz gecelerde gitmek istiyorum :)) Harika görünüyorsun, çok şık, çok rahat ve çok hoş.

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. çok teşekkürler Denizcim, ben de beyaz gecelerde tekrar gitmek istiyorum, görülmeye değermiş :) gitiğimde ziyaret ettiğim çok yakın Rus bi kız arkadaşım var o bahsetmişti.

    YanıtlaSil