7.7.12

sneak peek


 Gosh, my holiday was sooo goood ! 6 days past so fast.I enjoyed a lot,got tan skin,swam and spent the time with my whole family but i couldn't post, there was no internet, sometimes even my mobile phone had problems :( anyway here is a sneak peek on how the sail looks..Btw, i took so many nice photos.
Definitely see you tomorrow !

6 yorum:

  1. tatilinin güzel geçiyor olması harika:)
    zaten fotograflara göre kötü geçmesi imkansız :)

    bir sonraki postta da seni görelim;)

    YanıtlaSil
  2. TEKNE KEYFİ BAŞKA BENİMDE SON POSTUM AYNI;)
    http://editorist1783.blogspot.com/2012/07/tekne-keyfi.html

    YanıtlaSil
  3. Nazli, tatil resimlerin harika, vintage gozuluklerin de sana coook yakisiyor : ) En son balayimizda mavi yolculuk yapmistik, tekrar gitmek istiyoruz, sizin bu tekneyi cok begendim ve de kanoyla gezdigin koy da cok guzel. Tekneden memnun kaldinmi? Bilgilerini paylasirmisin, adi ne, hangi limandan hareket ediyor, bir de hangi bolgede tur yaptiniz, biz Fethiye den demir alip Gocek koylarini gezmistik.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Aylincim, uzun bi süredir ailecek tekne tatili yapmayı prensip haline getirdik ailecek buluşabilmenin tek yolu gibi oldu :) tekne (gulet) Salmakis Yacth'tan kiralandı ve istediğimiz yerden başlayıp istediğimiz yerde bitirdi.ben çok fazla dikkat etmiyorum genelde demir attığımız yerlerin isimlerine ama hatırladıklarım gökova körfezinde alman koyu, ballısu koyu, ingliz limanı,tuzla koyu,7 adalar koyu ve kissebuku koyu.Kanoyla gezdiğim koy hangisiydi hatırlayamaıyorum ama 7 adalar koyu olabilir.inanılmaz bi yerdi gerçekten :)

    YanıtlaSil
  5. Hello there, is actually Blogengine a totally free blog software package similar to wp?

    In addition does the unit use plenty of plug-ins as well as
    designs for this? I would like to start employing the idea pertaining to our brand-new weblog whether or not it does!
    Thank You.
    Here is my weblog Medicinal Herbs

    YanıtlaSil
  6. My buddy indicated I'd personally in this way blog site. He or she seemed to be right. This particular absolutely created my own day time. You are unable to envision the time I did expended seeking this particular.
    Also visit my web-site Genital Warts Home Remedies

    YanıtlaSil