15.4.11

shot of the day

She is my lovely daughter 'Pamuk', i love her so much. Now my angel has pink ears. I had her ears dyed in her hair dresser hahaha it looks good, isn't it? 


Today, on my day off I took her pics with my Canon G12 and in this beautiful weather we strolled around the Nişantaşı. All designers' boutiques and best brands' shops are there and I looked over the their windows, summer season is gonna be good...  :))


Stay With Love ; Nazlı


Bu tatlı çocuk benim kızım Pamuk ama ben ona Pamuş diyorum çünkü daha çok yakışıyo, onun gibi yumuşacık bi isim. Kulaklarını pembeye boyattığımdan beri yolda yürüyemez hale geldik.Bugün hava çok güzeldi, Nişantaşında gezdik biraz,tabi gezerken aman efendim Pamuş hanıma ne iltifatlar.. gezerken de butiklerin ve mağazaların vitrinlerine baktım gerçekten çok iyi tasarımlar, elbiseler, şortlar, ayakkabılar gördüm. Evet, anlaşılan bu yaz iyi geçicek ! Sevgiyle Kalın ; Nazlı

7 yorum:

  1. ay bayıldımm çok tatlı olmuş kulaklarınız :) yolda yürüyememeniz normal ;)

    YanıtlaSil
  2. merhaba nazlıcığım merhaba .) -oğlumuz sakız'a, kızımız pamuş'u istiyoruz. -aşağıda görecek olduğun tip benim küçük zıbır sakız'ım .) Geçen dedim ki, ''tatlımı tatlı bir kız gördüm blogda, çok şeker bir şey lan. şimdi sıkı dur, esas bomba seninle ilgili, bide o şeker kızın çocuğu var, ismi pamuş.'' kulağını açarak dikkatlice dinledi beni. ''aynı senin tip, sana benziyor sana onu alayım mı lan?'' dedim. -helede pamuş'un şu kulaklarını görünce bayıla bayıla istedi ehe.

    sakız'ımın resmi şu ablası.
    http://i52.tinypic.com/142hgrl.jpg

    evet, veriyor musun kızını bize? ahaha

    YanıtlaSil
  3. selam nazlı -geldim işte bende :)
    çok sevimli ve güzel olmuş, tıpkı 1 melek :)


    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. baran: Pamuşcuk şu aralar düşünmüyo öyle şeyler ahahaha :) ama yine de çoook teşekkürler...

    gökçe: çok teşekkür ederiz :)) özellikle bu pembe kulaklı haliyle tam bi melek oldu:)

    sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  5. amann Allah'ım kucakla uyu nasıl bir tatlılık bu yüreyememeniz normal :))

    YanıtlaSil